Markedsføringsmateriale

Nu er det nemt at vise, at du er en del af Aalborg Bæredygtighedsfestival. Du kan hente gratis markedsføringsmateriale herunder.

På denne side finder du forskelligt markedsføringsmateriale, som du kan bruge til at vise, at du er en del af Aalborg Bæredygtighedsfestival. Materialet omfatter både logo, tekst og billeder, som kan bruges til hjemmesider, nyhedsbreve m.v. samt et coverbillede til Facebook og et billede, som du kan bruge i din e-mailsignatur. Materialet er til fri afbenyttelse og kan downloades gratis herunder.

Aalborg Bæredygtighedsfestivals logo

Coverbillede til Facebook

Del gerne i jeres netværk, at I deltager i Bæredygtighedsfestivallen

Forslag til en tekst:

Besøg os til Aalborg Bæredygtighedsfestival 2017!

Vi vil nemlig rigtig gerne være med til at skabe et grønt Nordjylland, et grønt Danmark - ja faktisk en grøn verden! Og derfor deltager vi i dette års Bæredygtighedsfestival, hvor vi sammen med mange andre borgere og virksomheder viser, hvordan du med små eller store skridt kan blive mere grøn i hverdagen.

Vi synes, det er vigtigt, at vi mennesker passer på hinanden og naturen. Det kan man gøre på rigtig mange måder. Så kom og mød os til Aalborg Bæredygtighedsfestivalen d. 9.-16. september og find ud af, hvordan vi har taget stilling. Festivalprogrammet kan ses på bæredygtighedsfestival.dk.

Vi glæder os til at se dig! 

Brug for mere information?

Hvis du har brug for andet markedsføringsmateriale, som du ikke kan finde her på siden, er du velkommen til at kontakte kommunikationsmedarbejder, Kasper Nyhus Stenholt, på kasper.stenholt@aalborg.dk

Del indhold